neděle 20. listopadu 2011

Čokománie

     Jsem na sladké. Ale není to jen libůstka, je to mánie. Když mě to popadne, tak prostě MUSÍM něco sladkého mít. Manžel to řeší tak, že nakoupí sladkosti do zásoby, schová je někde v bytě (už jsem se je několikrát s pěnou u pusy snažila najít, ale marně) a pak mi je, dle svého uvážení, dává na příděl. A doufám, že si nikdo nemyslí, že to dělá nezištně. Naopak, je pak pro něj celkem lehké, přimět mě pod příslibem sladkého mlsu udělat leccos, do čeho by se mi normálně nechtělo. Zatím to jsou spíš takové drobnosti..."udělej mi kafe, dones mi pivo" atd, ale uvidíme, zda to nebude gradovat...známe to, s jídlem roste chuť.
     Právě teď je mým nejoblíbenějším pamlskem tmavá čokoláda od Lindt se zrnky mořské soli "A touch of sea salt". Je úžasná a já jsem schopná sníst jí na posezení.Ale jsou tu pochopitelně ještě moje evergreeny. Především "After eight", čokoládové plátky s mentolovou náplní a zázvorové bonbony z vietnamské večerky.
     Jmenuju se Radka a jsem čokoholik!..... a je to tak trochu jakoby ke mě manžel při svatbě dostal i návod:-)

10 komentářů:

  1. vau, čokoláda se solí - musím zkusit=)
    Robbinse čtete oba? já ho miluju, vážně!

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem ráda, že v tom "nejedu" sama:-D

    OdpovědětVymazat
  3. Lezarts, to teda "nejedete". Myslím, že čokoládovny by mi měly posílat minimálně přání k vánocům, jako své nejlepší zákaznici:)

    Ivo, tu čokoládu určitě zkuste, ta sladkoslaná kombinace nemá chybu. Kdysi dělali slané preclíky v čokoládě a byla k nim super reklama, ale asi se to neujalo, protože celkem rychle zmizely z obchodů.
    Robbinse taky miluju, začalo to Parfémem (moje nejoblíbenější), přes Kovbojky a Vilu inkognito atd.....Která je vaše nejoblíbenější?

    OdpovědětVymazat
  4. Moje nejoblíbenější jsou Parfém, Hubené nohy a všechno ostatní a P jako pivo - tu nosím pořád v kabelce a čtu ji dokola a dokola a.. a těším se, až ji budu číst svýmu dítěti, haha! navíc má překrásné ilustrace.

    OdpovědětVymazat
  5. Zajímavá musí být čokoláda se solí, já jsem totiž veliký milovník téhle sladké pochoutky a zbaštím ji během pár minut. :D

    jinak mě potěšil a pobavil komentář u mě na blogu - masáže se slepcem musí být skvělé - zvlášť kvůli tomu, že je určitě mnohem citlivější. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Masáže jsou vůbec fajn, a tahle je úplně super. Vyprávěl nám, že to studoval víc jak rok a kolikrát toho chtěl nechat. Učil se anatomii a spoustu teorie, vpodstatě velkou část z medicíny. Když přijedu z masáže, jdu rovnou do postele, jak jsem z toho unavená.

    Tuhle čokoládu určitě zkus, je výborná:)

    OdpovědětVymazat
  7. Jé, to jsem se nasmála! Moc milý a vtipný článek. Úplně si nás představuju na nějakém psychiatrickém sezení - sedíme v kruhu s ostatními "postiženými" a já taky říkám "Jmenuju se Vivi a už skoro 30 let jsem čokoholička!" ;-) Snad nám na sezení NEporadí, jak se závislosti zbavit. :-)
    Měj se krásně.
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  8. Toto je jedna z těch krásných závislostí :) A naprosto tomu rozumím!

    OdpovědětVymazat
  9. Posedlost čokoládou, tím trpím taky :D

    OdpovědětVymazat
  10. Miluji čokoládu, denně aspoň kousek.

    OdpovědětVymazat

Oblíbené příspěvky