sobota 21. ledna 2012

Nuda v lednu

     Je zkouškové období. To znamená že chodím do práce, odpoledne se učím a v mezičase absolvuji ty pekelné zkoušky či zápočty. Mám za sebou svůj první semestr a před sebou ještě dvě zkoušky, které mě dělí od toho druhého. Musela jsem se především naučit, jak se vlastně učit a to bylo asi nejtěžší. Můj manžel je pro změnu zavalen prací, tak že naše lednové aktivity se smrskly na sezení před počítačem a polohlasné drmolení látky. Počasí nám k tomu trochu nahrává, jelikož se najednou zbláznilo a uvědomilo si, že je vlastně leden a že nevyčerpalo ještě ani desetinu sněhu přiděleného na letošní zimu, tak že začalo zasypávat už skoro probuzenou přírodu. Já se už jako blázen těším na nějakou aktivitu nebo výlet a ve volných chvílích už spřádám plány kam vyrazíme.
     Jediná aktivita, krom těch pracovních a školních, je tedy teď pro mě občasné zařizování nákupů. Při této příležitosti jsem, v nedůstojném prostředí nákupního centra a jen na telefon, vyfotila jakousi přehlídku zvířat ze starého železa, mající za úkol udělat reklamu firmě zabývající se recyklací a zpracováním kovového odpadu. Nu recyklace je správná věc a zvířátka jsou moc pěkná, ne?

































9 komentářů:

  1. já se neumím učit ani po pěti letech na vysoké, takže nevěřím, že to jde=DD
    u nás v Ostravě už je (zase) jaro, takže odpoledne nás čeká "výšlap" na haldu Emu, tam se zahřejem=)
    hezkou neděli!

    OdpovědětVymazat
  2. Hihi, no kdyby to nešlo, musela bych připustit, že jsem doposud ty zkoušky udělala jen díky své přirozené inteligenci, a to vzhledem ke své vrozené skromnosti prostě nemůžu:))))

    Haldu Emu neznám, tak jsem mrkla do Wiki a zjistila nejen to, že je tam vstup zakázán, ale také že tam díky určitým chemickým procesům vznikají vzácné nerosty – porcelanity a jaspisy. Našli jste něco?:)))

    OdpovědětVymazat
  3. Jéje, tak zvířátka jsou pěkně děsivá...tedy děsivě pěkná a jakoby volala "recyklaci zdar a třikrát hurá!".
    Přeju hodně štěstí u zkoušek a zápočtů a ať je v indexu co nejčastěji slovo "výborný" ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  4. Chodit do práce a ještě studovat, to je dost záhul... obdivuju každého, kdo to dokáže. Měla jsem problém už jenom se školou. ;) Držím palce, ať brzy máte hotovo a můžete vyrazit ven. Ty recyklovaná zvířátka jsou boží, zvlášť gorila. :)) Je to super nápad. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj "manzelko" :) Take preji jen same skolni uspechy a za Tvuj zajimavy blog mas u me na blogu oceneni ! Hezky den Petra

    OdpovědětVymazat
  6. Docela by jsem takové zvířátko brala do naší zahrady! Ty určitě na floře už neuškodí! Je to taková hra na "Krásku a Zvíře". Co dřív hyzdilo, dnes může okrašlovat:-D
    Držím palce ke zkouškám!

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji všem za komentáře. A mimochodem, tu nejtěžší zkoušku jsem neudělala, ale zase jsem měla z těch co neprošli nejvíc bodů:) Tak si budu muset dát repete:(

    Petro, velmi děkuji za ocenění. Je to moje první a velmi si toho vážím.

    OdpovědětVymazat
  8. to jsou nádherné exempláře. Krásné fotky.

    OdpovědětVymazat
  9. Děkujeme Amelie. A to ještě není všechno, ještě tam jsou tučňáci a lev, myslím:)

    OdpovědětVymazat

Oblíbené příspěvky