neděle 5. srpna 2012

"Ženo odpal", aneb když se žení golfista

     Golfomilci se pochopitelně berou na golfovém hřišti. Svatba, na kterou jsme s manželem byli pozvaní, se konala na krásném hřišti v Čeladné. Novomanželům to ohromě slušelo a vidět je bezprostředně po obřadu odpálit svůj první novomanželský míček, byl pohled vskutku nevšední.

     Nechyběly ty běžné svatební tradice, jako rozbitý talíř, vzájemné krmení polévkou, hod kyticí (slečna po ní vystartovala jako kobra, byl to skoro nepostřehnutelný moment), krájení dortu a hlavně můj oblíbený svatební panák, kdy jsou novomanželům nality dvě sklenky - v jedné je voda v druhé vodka (nebo nějaký jiný čirý alkohol), ten kdo si, pochopitelně něvědomky, vybere alkohol, bude mít v manželství hlavní slovo.
Krom toho tu byla ještě soutěž  v puttování a možnost jít si zahrát golf.






     Celá svatba se velmi vydařila. Navíc to krásné prostředí a pohled na Beskydy, dodával celé svatbě takový romantický až pohádkový nádech.
Přejeme novomanželům Tomášovi a Lucii hodně štěstí.








































12 komentářů:

  1. úžasné! originální každým coulem :-) Tak aŤ jim to vydrží co nejdéle, ti dva si asi nezevšední :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to s vámi naprosto souhlasím:-)
      Díky za komentář.

      Vymazat
  2. Díky za krásnou svatební reportáž, jsi velmi vtipná! Snad bude mít slečna kobra štěstí :o)
    Hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slečna byla extrémně krásná a navíc ještě vyhrála soutěž v puttování. Myslím, že je to dítě štěstěny.
      Díky za krásný komentář.

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. ....a dobrý. Tedy alespoň to prostřední čokoládové patro, které jsem ochutnala.

      Vymazat
  4. To muselo být úžasné! Čeladná je krásná a to hřiště taky... Svatby na golfu se mi líbí, pitomé je, když se žení na hřišti negolfisti nebo po hřišti prostě jen pobíhají s fotografem. Sebevrazi... Odmítají vnímat turnaj a lezou kam nemají, řvát můžete jak chcete... Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to si ani nedokážu představit, že si někdo jen tak běhá po hřišti a loví fotky. To je opravdu sebevražda.
      My byli upozorněni, že máme být potichu a nerušit hráče (pokud tam nějací budou).
      Obřad se odbyl celkem rychle a odpal novomanželů vlastně taky, pak hned jsme jeli pryč, fotili se jinde. Jasně, že je to především hřiště (a moc pěkné) a ne svatební salon:-)
      Díky za komentář.

      Vymazat
  5. Hmm, krásné místo pro svatbu! Golf mi taky nic moc neříká, i když jako sport mi je sympatický (protože mám představu, že vlastně ani nevíš, že sportuješ), ale potřebného času se nedostávám. Myslím, že jsi byla určitě nejhezčí zrzka!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čáryfučko, je mi líto jestli tě zklamu, ale obávám se že tvoje představa o golfu se tak úplně neslučuje se skutečností:-)
      Jen po půlhodině odpalování mě bolelo celé tělo, člověk začne zapojovat svaly o kterých ani nevěděl že je má. A obejít celé osmnáctijamkové hřiště s těžkým begem na zádech, to člověku nepřidá. Samozřejmě že záleží na tom, jak je kdo trénovaný a jak to kdo bere vážně, ale manžela po turnaji bolí nohy ještě dva dny:-)

      Díky moc za poklonu, radši sem ani nebudu dávat fotku, abych nezkazila dojem:-)

      Vymazat
  6. Přeji manželům aby ta jejich životní hra probíhala jen a jen na jednom hříšti :o) Krásně fotografie...pani vy jste profík !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Aranel, ale kéž by...zrovna jsem přemýšlela, že se přihlásím na nějaký kurz fotografie, aby to moje focení najak vypadalo:-)

      Vymazat

Oblíbené příspěvky